AKTUELNO

Osmogodišnja devojčica iz Bugarske prva je nastupila u četvrtoj emisiji trećeg kruga "Pinkovih zvezdica".

U večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" led je probila Beloslava Kostadinova, osmogodišnja devojčica iz Sofije, koja je odlučila da se petočlanom žiriju i publici širom regiona predstavi izvođenjem pesme "What a wonderful world" Luisa Amstronga.

Foto: TvPink Printscreen

Već tokom prvih taktova svoj glas dao je Sergej Ćetković, nakon čijeg podizanja crvene stolice je usledilo još jedno - drugi po redu glas dao je oduševljeni Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Svoje glasove ubrzo su dali i Jelena Tomašević i Milan Stanković, dok je izostao glas Leontine Vukomanović, zbog čega se Branislava sa ukupno četiri glasa nije direktno plasirala u četvrti krug, već će drugu šansu potražiti u baražu, na kraju emisije.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta da ti kažem osim da si divna, da si slatka, da je potpuno božanstveno da iz jednog tako malog tela izlazi jedan tako veliki glas. Ja sam bio oduševljen i na prvoj probi koju smo imali i na kasnijim probama. Ono što ja volim kod tebe je to što se tako divno družiš sa svom decom, što si došla iz jedne druge zemlje i što se ovde osećaš kao svoja - oduševljen je bio Kon, dok užitak zbog njenog nastupa nije krio ni Sergej Ćetković.

Foto: TvPink

- Kada vidiš ovako slatko dete i čuješ ovakvu pesmu, onda stvarno shvatiš koliko je život zaista lep - izjavio je Sergej.

Leontina Vukomanović iskoristila je priliku da udeli komplimente na račun Beloslavinog izvođenja, ali i da objasni zbog čega njen nastup ove večeri nije bio za najvišu ocenu.

Foto: TvPink Printscreen

Učinilo mi se da je bolesna, zato što sve vreme, naročito na početku sve do refrena, čujem jedan potpuno zatupljen zvuk, ali setila sam se posle da je to ona. Ona je uvek, kada je pevala te džez pesme, probijala glasom refren, pa se onda mi podignemo, a ovde je nedostajalo sve to što ju je ranije spašavalo. Mislim da još uvek nije sazrela da... Prvo, preslatka si, ti si odlična, ali s obzirom da si prva bila i da se nije desio neki spektakl, ovo je jedna sigurna četvorkica. Nije bilo za pet, ako bismo objektivno gledali - iskrena je bila Leontina.

D. T.

#Leontina Vukomanović

#Marko Kon

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'