AKTUELNO

Članovi žirija primetili su pomak kada su nastupi ovog takmičara u pitanju, a nakon pohvala udelili su mu i dobronamerne savete kako bi u četvrtom krugu bio još uverljiviji.

Posle emotivnog izvođenja balade Tošeta Proeskog na sceni "Pinkovih zvezdica", usledio je jedan evrovizijski nastup - trinaestogodišnji Luka Škibola iz Sombora otpevao je pesmu Nenada Kneževića Kneza, "Adio", kojom je predstavljao Crnu Goru na Evroviziji 2015. godine.

Foto: TvPink Printscreen

Luka je prvi glas dobio od Sergeja Ćetkovića, nakon kojeg su crvene stolice podigli Jelena Tomašević i Milan Stanković, gotovo istovremeno, da bi četvrti glas za nastup trinaestogodišnjeg dečaka dao Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

- Potrudio si se da budeš sveden i da se skoncentrišeš na pevanje... Nekako si mi muževnije delovao dok si pevao ovu pesmu... Bravo! Drugačije nego prethodnih puta, vidimo da polako rasteš - pohvalila ga je Jelena Tomašević, dok je Milan Stanković, takođe, primetio pomak kada su Lukini nastupi u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je ovo bilo jednako neubedljivo, kao i prethodna takmičarka. Čula sam ti u pevanju kao da si radio zadatak iz matematike... Potpuno si uradio domaći zadatak, stavio sve na pravilne kockice. Luka, muzika nisu samo pravilne ritmičke vrednosti, moraš da ispričaš neku priču i da pevaš sa jednom dozom nonšalancije... Ne govori se tako grubo matematički. Beskrajno si sladak, beskrajno lepo stilizovan, osmeh ti je čaroban, pevaš tačno, ali moraš da izađeš iz zone uštogljenog - objasnila mu je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam se malo prekasno digao, jer sam uživao u tome da te slušam. Ja kod njega primećujem to nedeljama unazad, klasičan horski đak, ukalupljen, ali osećam da on to može i da će to doći. S producentske strane, ovo je najteži slučaj - sve je tačno, ali, k'o što kaže Leontina, moraš nekako da zaljuljaš, da se opustiš. Možeš da gruneš i da daš jednu dozu energije - objasnio je Marko Kon, dok je Jelena Tomašević ukazala na to da mu fale godine iskustva i zrelost kako bi to mogao da postigne.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Luka Škibola

#Pinkove zvezdice

'