separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVU VERZIJU PESME DESPACITO NIKADA NISTE ČULI: Maša otpevala SVETSKI HIT na potpuno drugačiji način, članovi žirija U ŠOKU! (VIDEO)


Petočlani žiri nagradio je njen talenat i kreativnost.


Četvrta po redu u večerašnjoj emisiji nastupila je desetogodišnja Beograđanka Maša Tanasković koja je na sceni "Pinkovih zvezdica" otpevala najveći planetarni hit u 2017. godini - pesmu "Despacito" Luisa Fonsija.

Autor: TvPink Printscreen

Već tokom prvih taktova drugačije verzije ovog planetarnog hita Maša je dobila čak četiri glasa članova žirija, a na samom početku refrena usledio je i peti glas, glas Sergeja Ćetkovića.

Autor: TvPink Printscreen

- Mislim da je tako dobro odigrala što je tako brzu pesmu u ovakvom aranžmanu otpevala. Da je bilo onakvog ritma, stvarno bi joj falilo dosta energije. Fascinantno mi je što je naučila tekst, ja to nikad ne bih naučio, stvarno - rekao je Milan Stanković, a onda je usledio komentar Marka Kona.

Autor: TvPink Printscreen

- Izvesti "Despacito" uz klavirski izvod je stvarno hrabro. Za razliku od Luke, ona odlično pliva u tim mikro ritmičkim kratkim segmentima, ona je jako dobro ljulala ovu pesmu. Od mene čista petica - rekao je on.

Autor: TvPink Printscreen

- Bila si posebna, bila si svoja. Potrudila si se da izgledaš kao neka Španjolka, bravo. Potpuno si svoja - rekla je Jelena Tomašević.

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti