separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JOŠ JEDNA PETICA! Otpevala pesmu na koju se RETKO KO USUĐUJE, a onda je usledilo OGROMNO IZNENAĐENJE! (VIDEO)


Podršku joj je na sceni pružila sestra bliznakinja.


Posle eksplozivnog nastupa, koji je studio "Pinkovih zvezdica" podigao na noge, usledio je izvođenje zahtevne balade "11" Marije Šerifović.  Njenom pesmom predstavila se Ljubica Mirković, četrnaestogodišnja devojčica iz Nikšića.

Autor: TvPink Printscreen

Ljubica je sve do samog kraja svoje interpretacije imala glasove troje članova žirija, međutim, u poslednjoj sekundi sve se promenilo kada su svoje crvene stolice podigli Leontina Vukomanović i Milan Stanković i nagradili je peticom.

Pre nego što su usledili komentari na račun Ljubičinog pevanja, Sergej Ćetković izrazio je želju da se uveri u to kolika je sličnost između nje i njene sestre bliznakinje Mikice, koja je sve iznenadila kada se pojavila na sceni "Pinkovih zvezdica".

Autor: TvPink Printscreen

Ona je istakla kako, takođe, voli da peva i da maksimalno podržava svoju sestru, a da će se za učešće u "Pinkovim zvezdicama" možda prijaviti i ona sama, naredne godine.

Vredni saveti članova stručnog žirija

Autor: TvPink Printscreen

- Meni je to bilo odlično. Čujem jednu zrelost, refren kad pukne, on pukne. Bilo mi je tačno, dobro, čista petica... Uopšte nemam zamerke - rekao je Marko Kon, dok je Sergej Ćetković ipak imao zamerku.

- Meni je samo smetalo to što si sve vreme vodila računa samo o pevanju, da svaki ton bude tačan. Daj sledeći put malo priče, malo glume, pogotovo u tim strofama, da bude malo drugačije. I povedi račuina, kraj svake fraze je identičan, bez dinamike, uvek je isti zvučno i dinamično - objasnio joj je Ćetković.

Autor: TvPink Printscreen

- Meni su strofe bile divne, jako emotivne i lepe. U refrenu da, desi se dinamička razlika, ti si potpuno otvorena, tu ima jačine i volumena. Sve mi je legato, trebalo je malo odsečnije da bude otpevan taj refren, ali nije mi smetalo. Ipak je ovo petica, po mom mišljenju, samo se malo više opusti. Bila si mi stegnuta. Opusti se i uživaj - poručila joj je Jelena Tomašević, dok joj je Leontina Vukomanović poručila da nije dostigla dinamički raspon koju ova pesma traži.

Autor: TvPink Printscreen

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti