AKTUELNO

Tokom čitanja njihovih imena zadrugari su bili vrlo euforični.

Stanovnici Bele kuće će imati priliku da pokažu svoju energičnost i kreativnost u muzičkom takmičenju "Zadrugoviziji" koja će se emitovati u emisiji Amidži šouu, što je za njih veoma zanimljiv izazov.

Dragi zadrugari, sutra se održava veliko muzičko takmičenje "Zadrugovizija". O pobedniku će odlučiti stručni žiri i gledaoci kako bi sve bilo fer i kako mi ne bismo odlučivali o redosledu nastupa vođa će izvlačiti papiriće. Neophodno je da Dragica jasno i glasno pročita ime na papiriću koje se nalazi u loptici. Redosled kojim će Dragica izvući papriće će biti redosled sutrašnjih nastupa - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Dragica je izvlačila loptice u kojima su se nalazili parovi. Prva grupa koja će otvoriti ovo takmičenje jesu dame rijalitija Snežana Mišković Viktorija, Žiža Stojanović i Divna Milanović. Kao druga grupa nastupaće Andrijana Radonjić, Ana Korać i Miki Đuričić sa numerom "Oro". Treći su Bora Santana i Sanja Stanković sa pesmom "Balkan". Četvrti nastupaju Teodora Džehverović i Marko Janjušević sa pesmom "My Number One" od Elene Paparicu.

Foto: Printscreen Youtube

Petu grupu koja će imati priliku da se predstavi u emisiji Ognjena Amidžića čine Milica Dugalić, Mina Vrbaški i Marko Miljković sa pesmom "Hajde da ludujemo". Šesti će nastupati Zorana Stefanov, Anđelo Ranković i Luna Đogani. Sedma grupa će biti Sara Reljić, Filip Đukuć i Dragica Janičić. Na scenu će kao osme, u duetu nastupati Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora, sa pesmom "Brazil" od Bebi Dol. Ovo takmičenje će zatvoriti Tanja Jovićević i Kristina Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite sutra ovo uzbudljivo takmičenje koje će se emitovati u emisiji kod Ognjena Amidžića koju možete pratiti posle 22:30 i glasajte za svoje favorite.

Pročitajte još: NIJE MOGAO VIŠE DA JE SLUŠA! Divna Banetu opisivala svoje SE*SUALNO UMEĆE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'