AKTUELNO

Janjuš ostao zapanjen zbog onoga što je čuo.

Nadežda Biljić je već u nekoliko navrata bez srama pričala svojim cimerima se*sualna iskustva. Kako je ostvarila vrlo korektan odnos sa Markom Janjuševićem Janjuševm, on je izvukao iz nje sve detalje njenog se*sualnog života.

Naravno, Janjuš nije želeo ni da je poštedi priče koja kruži Belom kućom, a tiče se njenog intimnog odnosa sa Banetom Čolakom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sad si našla pravu priču i teraj ovo. Sviđate se jedno drugom. Prijate jedno drugom, ne možeš da kažeš da ne prijate. Što sada kada svi znaju za vas, što se ne opustite - upitao ju je Janjuš.
Zato što on ima Kaću. Nije to između nas kao što vas dvojica pričate. Zato što smo mi drugovi. Što ja moram sa njim da se je*em - smeškala se Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Janjuš nije odustajao od provokacija ne bi li izvukao nešto više od Biljićke. Pošto je otkrila javno pred svim zadrugarima da je imala se*s sa Banetom koji je trajao dve sekunde, ona je ovom ukućaninu rekla nešto što ga je potpuno šokiralo.

Najbolje ti je sredom, kad je žurka. Ono je bilo top kada je ušao u tebe. Jesi li osetila te dve sekunde? - upitao ju je bez pardona
Da, kao da me ubo komarac - rekla je kroz smeh.
Srećan sam zbog vas, lepo vam je.Znam ja da tu nema nikakve perspektive, ali bitno da vam je lepo, da osvežiš auricu, čisto malo da te zagolica - nastavio je Janjuš.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NJEGA NISU OČEKIVALI: Zadrugari ODMAH SKOČILI kad su videli RUMUNSKOG SEJA KALAČA! (VIDEO)

U nastavku priče se požalila da posle onoga što je imala sa Banetom, neće moći da se vrati svom bivšem dečku. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Marko Janjušević

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'