AKTUELNO

Nepravosnažno je presuđeno da sin Severine i Milana Popovića boravi dve nedelje mesečno kod oca, a dve nedelje kod majke.

Nova presuda u slučaju borbe za starateljstvo između Severine Kojić i Milana Popovića za njihovog šestogodišnjeg sina Aleksandra, ide u korist ocu. Prema odluci sudije Opštinskog suda Verice Nikić, nepravosnažno je presuđeno da sin Severine i Milana Popovića boravi dve nedelje mesečno kod oca, a dve nedelje kod majke. Deliće se i praznici pa će dete provoditi pola zimskih i letnih praznika sa ocem, a pola s majkom.

Foto: Jelena Balić/Kobra

A s obzirom na to da će dečak sada provoditi pola vremena sa ocem, Milan više neće biti dužan da plaća alimentaciju u iznosu od 2.000 evra, a ovim povodom oglasio se i Milan:

- Ovo je velika pobeda za ravnopravno roditeljstvo i za našeg sina koji će sada imati mogućnost da jednako vreme provodi s ocem i majkom - izjavio je Popović.

Foto: Beta

O Milanovoj pobedi na sudu uveliko pišu i hrvatski mediji.

Međutim, do odluke Županijskog suda u Zagrebu, sve ostaje po starom, budući da se radi o nepravosnažnoj presudi. Ukoliko i ovaj sud bude doneo istu ili sličnu presudu, neće biti prepreka da Severina i Milan podjednako vremena provode sa sinom.

Foto: Jelena Balić/Promo

Autor: Pink.rs

#Milan Popović

#Severina Kojić

#Sud

'