AKTUELNO

Ova članica žirija smatra da kriterijumi treba da se pooštravaju kako takmičenje odmiče.

Iza nas je sjajan početak petog kruga "Pinkovih zvezdica". U ovom krugu takmičari pevaju po dve pesme, a za drugi nastup imaju podršku plesnih grupa, a tako je bilo i večeras.

Neobičnim izborima pesama, sjajnim interpretacijama, emotivnim dočaravanjem svake ponaosob numere, sjajni mališani priredili su veče za pamćenje.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri nije krio oduševljenje nastupima i sa svih pet glasova direktno u šesti krug poslao je: Tomislava Božovića, Selmu Berišu, Petra Bulatovića, Teodoru Marković, Teodoru Taru Stojanović i Dražena Bakovića.

A priliku da još jednom pevaju u bražu dobili su Lucija i Leonardo Mišić i Maša Tanasković.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Poslednju reč ovaj put dala je Goca Tržan kao predsednica žirija. Takmičenje su, nažalost, napustili Lucija i Leonardo Mišić.

Bili ste fenomenalni! Večeras niste bili najbolji pevači, ali ste bili preslatki, kao i uvek. I mnogo mi je drago što ovo niste shvatili tragično niti kao nešto što vas sputava. Mašo, ti si bila sjajna, rekli smo ti šta treba da radiš na sebi da bi bila fantastična. Hvala vam puno što nas gledate, da vas sve pozdravimo. I vežbajte za sledeći krug, bićemo sve gori, naročito ja - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'