AKTUELNO

Rekla mu da nema petlju da je ostavi!

Luna Đogani i Sloba Radanović definitivno su par koji je obeležio prvu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu. Njihova ljubav opstala je uprkos strašnim turbulencijama kroz koje su prošli, a izdržali su i najteži ispit, ulazak njegove još uvek zakonite supruge, Kristine Kije Kockar, u Zadrugu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, kako vreme odmiče, njihov odnos postaje sve osetljiviji na različite trzavice. Prethodne noći, Lunu je veoma naljutila izjava Miljane Kulić da bih se najpre ljubila sa njenim dečkom ako bi morala.

Ova ljubomora isprovocirala je Đoganijevu te je ona otišla u Hotel i počela da histeriše. Radanović je odmah dotrčao za njom ali izgleda da je to nju još više isprovociralo.

Ja sam budala, pukla sam psihički. Ohladila sam se od tebe, je l ti lakše sada. Hoću da idem kući, neću više da budem ovde ni zbog tebe. Gušim se, dođe mi da glavu sebi otfikarim. Sve mi smeta, ljubomorna sam na sve. Svaki pogled, svaki komentar... Šta god da kažem, ti od toga napraviš svađu, treseš se, cupkaš nogom. Vidim da ti nije lepo sa mnom, ali bio bi debil ako bi završio sa mnom, ne smeš da završiš sa mnom - vikala je Luna dok je šutirala nogom o zid.

Foto: TvPink Printscreen

Po*erem ti se na to razmišljanje - poručio joj je Sloba koji je izleteo iz hotela kao oparen.

Dok je on sedeo sam u izolaciji i razmišljao, Luna se sklupčala i plakala u hotelu. Nakon nekog vremena ona mu se pridružila u izolaciji pa su raspravu nastavili tamo iako im se u razgovor neprestano mešao Miki Đuričić koji je pokušavao da ih smiri i pomiri.

Luna i Sloba su se do kraja večeri pomirili pa su nakon sastanka ponovo razmenjivali nežnosti, poljupce i zagrljaje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JA BIH GA NOGOM U DU*E! Ana ODBRUSILA Kiji: Sloba te je prevario a ti nećeš da ga pošalješ u izolaciju?! (VIDEO)

Kako je ova histerija i rasprava izgledala, pogledajte u snimcima koji slede u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Slobodan Radanović

'