AKTUELNO

Sebe vidi definitivno na muzičkom polju i trudiće se da istraje u tome.

Šarmantni Luka Škibola iz Sombora je svojim stasom, glasom, scenskim nastupom zavredeo sve simpatije kako petočlanog žirija, pa tako i milionskog auditorijuma. On je čvrsto zagazio u peti krug najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice".

Svi prethodni krugovi su za njega bili veliko iskustvo i izazov. Iako kaže da nikada nije imao tremu, sada je na sceni opušteniji, a ovaj plasman mu uliva još veću nadu, a on nam je otkrio i da li priželjkuje superfinale.

Dosta opuštenije, nikada do sada nisam imao tremu, ali sada mi je dosta lakše da izađem i dosta smo svi naučili. Jako nam je lepo ovde i lepo se družimo. Voleo bih da uđem u superfinale, ali mi to nije najbitnije. Pobeda ili što ću imati bolji plasman, nije brino. Bitnije mi je da pokažem šta znam - rekao je Luka.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

On je otkrio za portal Pink.rs da svaku pesmu sa kojom se predstavlja doživljava na svoj način i da uživa u o tome što peva. On će se u petak predstaviti sa dve numere Sergeja Ćetkovića, jednog od člana žirija, a evo šta on kaže kako vrši selekciju koju će pesmu odabrati.

Prvo izaberem par pesama koje se meni baš sviđaju i onda gledam koja bi se od tih pesama svidela žiriju. Ono što pevam, to i privatno volim da slušam - objasnio je on.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ovaj trinaestogodišnji dečak već sada sebe vidi na muzičkom polju. Da svaki atom ulaže u ovaj sektor pokazuje i to šta je njegova najveća želja i šta planira da upiše kao srednju školu.

Produkcija i dizajn muzike. To planiram da završim kao srednju školu. Planiram da se bavim pevanjem, a usuput i da mogu biti sam svoj producent i pevati matrice i muziku - otkrio je on.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Da bi postigao još bolji plasmani neophodni su sati i sati napornog vežbanja, ali to ne pada teško ovom mališanu, jer zapravo radi ono što voli. On nam je otkrio ko radi sa njim i koliko je vremena potrebno da se posveti ovome.

Sa mnom radi komšinica Marzela i Joanidu Kujović. Dosta dugo vežbam,  dva tri sata, jednom sam toliko vežbao da sam umalo zakasnio u školu - rekao je on kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VIDI NEVEROVATAN NAPREDAK! Anja priželjkuje superfinale PINKOVIH ZVEZDICA, ali sve zavisi OD NJE! (FOTO)

Luka će se sa još sedmoro takmičara nastupiti u trećoj emisiji petog kruga "Pinkovih zvezdaca", koja će se emitovati u petak 9. marta u 21:45h samo na TV Pink!

D. B.

#Luka Škibola

#Pinkove zvezdice

'