AKTUELNO

Trema se smanjila, a ona se oseća fenomenalno na sceni.

U petak će na velikoj sceni muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" naći i trinaestogodišnja Mina Ivanović koja je zahvaljujući svojim nastupima zavredela da se nađe u petom krugu i sa drugarima iz grupe nastavi borbu za još bolji plasman.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Kako trema uvek pomalo unazadi talenat koji kandidati poseduju, a ova trinaestogodišnja devojčica ju je imala, sada nam je otkrila da je gotovo i izgubila. Iz kruga u krug ona je bila sve slobodnija i uz sugestije kako žirija i nastavnice pevanja vremenom je pokazala čime ona sve raspolaže i da joj je najvažnije da uživa dok peva.

Iskustvo je sjajno i treme je sve manje i manje. Osećam se prelepo na sceni. Priželjkujem superfinale, jer kada sam već u takmičenju moram gurati da stignem što dalje - bila je sigurna u sebe Mina.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ova trinaestogodišnja devojčica je otkrila da se pred ovo takmičenje oprobala u glumi i da je odustala od toga zbog svih obaveza koje ima pred nastupe. Iako ona poseduje odlične vokalne sposobnosti, ne krije da bi pored pevanja volela da se bavi i glumom.

Osim pevanja volela bih da se bavim glumom. Išla sam i u školu glume, ali pošto sam se sada prijavila za takmičenje, morala sam da pauziram, jer ne mogu baš sve obaveze da uskladim sa školom. Kako još uvek nemam svoj cilj, tako da ne mogu da kažem da pevanje vidim kao svoju karijeru, ali volim da pevam - rekla je ona.

Ona će se u narednom krugu predstaviti sa dve pesme. Iako su roditelji ti koji je pomažu, evo ko najbolje poznaje njene glasovne mogućnosti i ko donosi konačnu odluku kojom će numerom zablistati na sceni.

Biram pesme koje meni odgovaraju i uvek mi roditelji pomažu u tome, ali konačnu odluku donosi moj mentor i nastavnica, Danijel i Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo takmičenje pored muzičkog iskustva donosi i mnogo novih poznanstava sa decom koja učestvuju u ovom muzičkom programu. Kako Mina dolazi iz druge države, ona se trudi da ostvari kontakt sa onima koji nisu iz njenog grada i sve nadomesti dopisivanjem putem društvenih mreža.

Ne mogu da kažem da se sa svima družim privatno, jer smo iz različitih gradova, ali smo svi u kontaktu preko društvenih mreža, a naravno imam svoje drugare iz škole pevanja D-mol i sa njima sam svaki dan zajedno - rekla je sa osmehom Mina,

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UPIJA SVAKI SAVET ŽIRIJA! Sara otkrila šta očekuje od učešća u PINKOVIM ZVEZDICAMA! (VIDEO)

Minin, kao i nastupe svih talentovanih mališana koji su se našli u petom krugu ne propustite u novoj emisiji muzičkog serijala "Pinkove zvezdice " koji će se emitovati u petak, 9. marta nakon 21:30h.

D.B.

#Mina Ivanović

#Pinkove zvezdice

'