AKTUELNO

Nije im bilo svejedno.

Andrijana Radonjić i Bora Santana odgovarali su na pitanje publike, a u toku njihovog izlaganja umešala se i Sanja Stanković. Gledaoce je zanimalo zašto su se smejali dok su gledali snimak situacije između Jelene Krunić i Nadežde Biljić?

Foto: RTV Pink

Šta je bilo smešno na snimku na kome se vidi da Jelena nasrće na Nadeždu? Smejali ste se dok ste gledali taj snimak, je l' vam smešno što je Jelena to uradila ili se radujete što je Krunićeva nasrnula na Nadeždu? - pročitala je pitanje voditeljka Katarina Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Bora Santana odmah je istakao kako ne zna o čemu se radi i da se ne seća da se smejao u tom trenutku, a zatim je Sanja Stanković objasnila šta se desilo.

Ja sam krenula da izlažem za Jelenu, onda je Đekson došao iza mene i napravio neku sprnju i tada su se svi nasmejali. Ali kada su shvatili šta je bilo i šta su pustili na TV-u, nikome nije bilo pravo - rekla je Sanja.

Foto: RTV Pink

Da, da! Tako je bilo! - setio se Bora.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Meni je krivo što se desilo to između Nadežde i Jelene. Gotivim i jednu i drugi i ne smejem se tuđoj nesreći! - izjavila je Andrijana.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ispod u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Bora Santana

#Jelena Krunić

#Nadežda Biljić

#Sanja Stanković

'