AKTUELNO

Postarao se da praznik žena ulepša svojoj voljenoj.

Popularni pevač Saša Kovačević prošlog leta uplovio je u emotivnu vezu sa bivšom misicom Zoranom Tasovac, o čemu i dalje vešto izbegava da govori za medije, budući da je poznat kao neko ko ne eksponira svoj ljubavni život. Ipak, ne krije da je ispunjen kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu, kao i  da svaki slobodan trenutak koristi za zajednička uživanja sa svojom lepšom polovinom kojoj je, kako saznajemo, priredio pravo iznenađenje povodom Dana žena.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Saša je uspeo da ugrabi nekoliko slobodnih dana i iznenadi svoju dragu romantičnim putovanjem, što ju je oduševilo.

Foto: Privatna arhiva

- On baš mnogo radi i teško pronađe neki dan da se odmori ili otputuje, a sad se potrefilo da je uspeo da za sebe obezbedi nekoliko slobodnih dana, baš oko 8. marta, pa je rešio da spoji lepo i korisno i odvede Zoranu na put. Kad joj je rekao da je kupio avionske karte i rezervisao hotel za njih dvoje, bila je presrećna... Uopšte to nije očekivala, jer nisu ni pričali o tome, niti planirali da idu bilo gde, zna ona da je on baš u škripcu s vremenom... Baš ju je iznenadio - započeo je priču za Pink.rs izvor blizak pevaču, a potom dodao:

Foto: Instagram

Sale je izabrao Egipat, tačnije Hurgadu. Bukirao je apartman u jednom od najboljih hotela tamo i čujem da baš uživaju, tamo je sad preko 30 stepeni... Ma, milina! Desetak dana će biti tamo, a onda se vraćaju i trebalo bi, koliko sam čuo, da izbaci novi spot - završava naš izvor, a da li će ih ovo putovanje dodatno zbližiti i uticati na pokretanje pitanja o ozvaničenju njihove, prema svemu sudeći, veoma skladne emotivne veze, ostaje da vidi.

D. Tanasijević

#Saša Kovačević

#Zorana Tasovac

#pevač

'