AKTUELNO

Svojim moćnim glasom, Isidora je obezbedila mesto u petom krugu.

Ovog petka, u trećoj emisiji petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", gledaoci će imati priliku da vide nastup četrnaestogodišnje Isidore Begović iz Banja Luke.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ona će se u sutrašnjoj emisiji, na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica" predstaviti pesmama "Ja bih te sanjala" grupe "Negativ" i "Crni ples" grupe "Oktobar 1864".

Uglavnom biram pesme koje meni leže i koje ja volim. Postoje i pesme koje volim, ali mi ne leže. Gledam da izbor bude prilagođen mom glasu, koji je izuzetno ja - rekla je Isidora.

Žiri je jasno video Isidorin napredak u odnosu na prvi nastup, a pitali smo ovu talentovanu devojčicu da li i ona smatra da je napredovala.

Vidim svoj napredak u odnosu na prve nastupe, a to je zbog saveta žirija. Mislim da sam iz kruga u krug sve bolja. Posebno su mi se dopali komentari da sam energična i da samo treba da nastavim da se trudim - kaže ova Banjalučanka.

Ona pevanje definitivno vidi kao nešto čime želi da se bavi, te se samo na to i fokusirala.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pevanjem želim da se bavim u budućnosti, i iskreno, nisam razmišljala o drugim profesijama - kaže Isidora.

Superfinale se bliži, izbor je sve teži, pa smo Isidoru pitali da li priželjkuje da dođe do samog kraja takmičenja.

Iskreno, svi mi priželjkujemo da dođemo do superfinala, svako od nas se nada, pa tako i ja. Možda mi se ta želja i ostvari - rekla je za kraj Isidora.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pored Isidore, videćete još sedmoro talentovane dece, zato ne propustite vaš omiljeni dečiji šou program "Pinkove zvezdice" u petak 9. marta od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Isidora Begović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'