AKTUELNO

Poslala je jasnu poruku svim koleginicama.

Popularna pevačica Katarina Grujić u proteklih nekoliko meseci vredno je radila na novim pesmama kojima će, nakon velikog uspeha singla “Paranoičan”, obradovati svoje verne fanove. Njeni novi, ali i stari hitovi biće objedinjeni na njenom prvom solističkom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana, a prva u nizu pesama, čija se premijera očekuje u nedelju 11. februara, nosi naziv “Nisam kao druge”.

Dragi moji, sa zadovoljstvom želim da vas obavestim da uskoro izlazi moj album prvenac! Nadam se da će vam se svideti ono na čemu sam radila svo ovo vreme, jer vi zaslužujete samo najbolje - napisala je Kaća i svim damama čestitala Dan žena.

Tek za njen novi singl napisala je Jelena Trifunović, dok je muziku i aranžman poverila poznatom hitmejkeru Damiru Handanoviću, koji je zaslužan i za većinu njenih prethodnih hitova.

Foto: Privatna arhiva

Osim ove pesme, Kaća će svake naredne nedelje objavljivati po jedan novi spot, a ekranizaciji jednog od novih singlova prisustovala je i ekipa našeg portala, koja se uverila da zgodna pevačica izgleda nikad bolje.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pred kamere je stala u provokativnim kostimima koji su rađeni specijalno za Kaću, o čijoj je frizuri, kao i do sada, brinuo Peđa Božić, poznati selebriti frizer koji je zadužen za izgled brojnih poznatih dama.

Pink.rs

#Katarina Grujić

'