AKTUELNO

Rajski vrt se orio od njihovog vrištanja.

Mina Vrbaški danas puti 18. godina. Ona je samo jednu želju imala za svoje punoletstvo, a to je da vidi mamu Ivanu, baku Ružicu i brata Borisa. Veliki šef se potrudio da ova želja bude ostvarena.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon kratkog razočarenja i suza koje je slavljenica prolila jer nije videla svoje najmilije u Beloj kući, Drvo mudrosti pozvalo je Vrbaški u Rajski vrt.

Tamo su je čekali njeni najmiliji. Mina se, kao što se i očekivalo, najviše obradovala sedmogodišnjem bratu koji se rasplakao kada je video svoju stariju sestru.

Foto: TvPink Printscreen

Minina mama, Ivana oslovila je Nemanju Đerića Đeksona sa "Zete" što se reperu i te kako dopalo pa je budućoj tašti ustupio i svoju jaknu kako joj ne bi bilo hladno u Rajskom vrtu.

Ne budi baba, ostavi one džempere i počni da se sređuješ. Svi tvoji klinački snovi su ostvareni. Nemoj da se unakaziš večeras zbog mene. Pozdravi Mikija puno. Lepo se provedite i pamet u glavu - rekla je mama Ivana svojoj mezimici.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Pink.rs EKSKLUZIVNO donosi: Ovako izgleda TORTA koju je Minina mama donela za njen rođendan, A ONO ŠTO JE NA NJOJ ĆE VAS ŠOKIRATI! (FOTO)

Đekson je najviše ćaskao sa bakom Ružicom koja mu je priznala da joj je jako simpatičan ali i da je nervira u pojedinim situacijama.

Kako je izgledao ovaj emotivni trenutak, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'