AKTUELNO

Proslava prvog punoletstva u Zadruzi.

Mina Vrbaški noćas proslavlja svoj 18. rođendan u najgledanijem rijalitiju ikada. Veliki šef je u njenu čast organizovao sjajnu žurku a kao specijalni gosti ušla su i neka poznata lica.

Foto: TvPink Printscreen

Svojoj drugarici rođendan je lično čestitala Anđela Veštica. Kao što je već dobro poznato, Mina i Veštica bile su jako dobre prijateljice po ulasku u Belu kuću. Ipak, ljubav prema istom muškarcu, Nemanji Đeriću Đeksonu, ih je na kratko razdvojila.

One su svoje prijateljstvo obnovile kada je u Zadruzi organizovan baraž za povratak bivših ukućana. Mina se tom prilikom vratila u rijaliti i obnovila vezu sa reperom, što joj Anđela, ovoga puta nije zamerila.

Foto: TvPink Printscreen

Da je između njih dve sve u najboljem redu, dokazale su i večeras. Mina se veoma obradovala Anđelinom dolasku te se srdačno izljubila i izgrlila sa njom. Sa Vešticom, u Belu kuću došli su i Minini prijatelji ali i Goga Sekulić koja će biti zadužena za večerašnju atmosferu u kazinu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: U BELU KUĆU STIGLA ROĐENDANSKA TORTA! Mina se rasplakala, Đekson joj poručio: Neću da glumimo Lunu i Slobu! (VIDEO)

Ono što je svima zapalo za oko jeste Đeksonova reakcija, koji je, kada je ugledao Anđelu na vratima spavaće sobe, odmah pobegao iz iste.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'