separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ANĐELA VEŠTICA UŠLA U ZADRUGU: Mina je sačekala sa oduševljenjem, Đekson poželeo da NESTANE! (VIDEO)


Proslava prvog punoletstva u Zadruzi.


Mina Vrbaški noćas proslavlja svoj 18. rođendan u najgledanijem rijalitiju ikada. Veliki šef je u njenu čast organizovao sjajnu žurku a kao specijalni gosti ušla su i neka poznata lica.

Autor: TvPink Printscreen

Svojoj drugarici rođendan je lično čestitala Anđela Veštica. Kao što je već dobro poznato, Mina i Veštica bile su jako dobre prijateljice po ulasku u Belu kuću. Ipak, ljubav prema istom muškarcu, Nemanji Đeriću Đeksonu, ih je na kratko razdvojila.

One su svoje prijateljstvo obnovile kada je u Zadruzi organizovan baraž za povratak bivših ukućana. Mina se tom prilikom vratila u rijaliti i obnovila vezu sa reperom, što joj Anđela, ovoga puta nije zamerila.

Autor: TvPink Printscreen

Da je između njih dve sve u najboljem redu, dokazale su i večeras. Mina se veoma obradovala Anđelinom dolasku te se srdačno izljubila i izgrlila sa njom. Sa Vešticom, u Belu kuću došli su i Minini prijatelji ali i Goga Sekulić koja će biti zadužena za večerašnju atmosferu u kazinu.

Autor: TvPink Printscreen

Ono što je svima zapalo za oko jeste Đeksonova reakcija, koji je, kada je ugledao Anđelu na vratima spavaće sobe, odmah pobegao iz iste.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti