AKTUELNO

Otvoreno i bez ustručavanja bivša košarkašica opisala je svoj život.

Iza Milice Dabović je prilično turbulentan period. Naime, početkom prošle godine bivši dečko Šime Šiklić Simon ju je pretukao, a ubrzo nakon toga uplovila je u vezu sa izvesnim Vukom sa kojim je ostala u drugom stanju.

Foto: Instagram

Nažalost, ova veza nije potrajala, a Milica Dabović u decembru postala samohrana majka dečaka kom je dala ime Stefan. Od tada ne krije koliko uživa u majčinstvu, a sada je potresnim pismom najavila da planira da se vrati košarci, ali i otkrila šta je sve preživela tokom prethodnog perioda i koliko voli svoga sina i porodicu, kao i da sanja da ponovo obuče dres reprezentacije Srbije.

Kada se najmanje nadamo, život nam opali šamar. Kada najmanje očekujemo, izgubimo nekoga koga smo mnogo voleli. Kada najviše želimo, nikada to ne dobijemo a kada najviše imamo, šta predstavljamo? Milion pitanja “zašto” a nemam baš puno odgovora na njih... I zato često ponavljam da je sve u Božijim rukama - počela je Milica svoje izlaganje.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je u ovoj objavi otkrila i da je često znala da zaplače, da voli svog sina i porodicu najviše na svetu, kao i da bi želela da ponovo zaigra u reprezentaciji.

Hvala vam divni ljudi za svaku vašu reč, za svako srce, za sve vaše osmehe! Ono što je najvažnije, ja nikoga nisam niti ću ikada mrzeti - napisala je Milica Dabović na kraju otvorenog pisma na Instagramu.

Pink.rs

#Košarka

#Milica Dabović

'