AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

Zadrugari danas počinju da snimaju novu seriju "Ljubav na zadrugarski način". Reditelj je Kristina Kija Kockar, za scenarijo bili su zaduženi Milan Milošević i Sloba Radanović dok će se iza kamere kao snimatelj nalaziti Marko Miljković. Ostali učesnici su glumci.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su danas startovali sa snimanjem druge epizode u pabu. Međutim, nastale su turbulencije pre samog početka snimanja. Naime, pojedine devojke se još nisu spremile a trebalo je već da se počne sa realizacijom projekta.

Šta glumiš ti ovde? Rekli su da izađeš za pet minuta. Nađite zamenu za Zoranu. Na šta vam ovo liči, bre? Sad ću ja da ti podignem tenziju - vikao je Marko na Zoranu Stefanov koja je jedna od glavnih glumica u seriji.

Foto: TvPink Printscreen

Posle ovog Miljkovićevog glasnog izlaganja nastala je opšta svađa u spavaćoj sobi. Zatim se u celu gungulu umešala Kija.

Spremaju se pet sati, kao da su Anđeline Džoli. Hajde, Zorana više stvarno. Svi ostali čekaju vas. Hoćemo tebe da čekamo do uveče, šta? Ne moraš da glumiš ako ti se ne glumi. Neće te svi ljudi čekati, nisi ti zvezda. Svi ste vi oskarovci ovde - vikala je Kockareva na Pinkovu zvezdu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELI DA LUNA BUDE U RIJALITIJU JOŠ DEVET MESECI? Zbog ove Anabeline objave BUKTE DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

Nemoj da uzimaš za sebe neku ulogu kao da si iznad svih. Nemoj ti nikoga ovde da potcenjuješ - odbrusila je Zorana Kiji.

Njihova rasprava trajala je još neko vreme, a onda su devojke spustile lopte i otišle u pab kako bi snimale.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Marko Miljković

#Zorana Stefanov

'