AKTUELNO

Nema više reči da iskaže svoj bes!

Pevačica Ivana Stamenković Sindi već godinama vodi razne sudske sporove protiv bivšeg muža, a onaj najvažniji, za starateljstvo nad ćerkom Petrom, je završen i to nažalost ne u njenu korist. Ona sa ćerkom provodi onoliko vremena koliko je sud propisao, ali i dalje nije odustajala od toga da dokaže da je njen bivši suprug nepodoban da bude roditelj. Međutim, sada je izgubila još jednu bitku.

Foto: YouTube screenshot

Naime, ona je 2012. godine podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg muža, u kojoj je navela da je tukao i gasio cigarete po njoj i za to podnela dokaze. Međutim, nakon promene sudije i javnog tužioca na insistiranje suprotne strane, ta prijava je presuđena kao zastarela. Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Ivanom kako bismo čuli njen komentar na ovo što se desilo.

Ja stvarno nemam komentar, ne znam više šta da kažem, to je sramota! Nasilnici dobijaju decu, rade šta hoće! Žene trpe nasilje u porodici, budu prebijene na ulici. To je jedna sramota, ja ne znam šta drugo da kažem, može neko da prebije ženu na ulici, da se godinama vuče po sudovima, da potroši gomilu para i onda ništa ne bude rešeno - rekla je ogorčena Sindi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PROŠETAO NOVU DEVOJKU NA NASTUPU GOGE SEKULIĆ: Cecin brat uhvaćen U AKCIJI sa mlađom devojkom! (PAPARACO)

Podsetimo, njen bivši suprug Nikola Pavlović negirao je da je izvršio nasilje nad Ivanom na prvom pretresu, da bi posle toga pokušavao da dogovori priznanje krivice, a krajem 2016. godine optužen je na uslovnu kaznu od godinu i po dana, s tim da kazna zatvora neće biti izvršena ukoliko u periodu od pet godina ne ponovi krivično delo. Sud je ipak tu presudu ukinuo i vratio predmet na ponovno suđenje.

Autor: N. Vujčić

#Ivana Stamenković Sindi

'