AKTUELNO

I dalje se vole?!

Za vreme žurke, pred zoru, došlo je do ozbiljnog razgovora između Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića. Ovi ukućani komentarisali su svoj odnos, a zadrugarka je u nekoliko navrata prebacila Filipu komunikaciju sa Zoranom Stefanov i Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink

Da li te malo grize savest za sve?! I za Kiju i za Zoranu kada te sprdaju, ti ćutiš! Kada komentarišu i kažu za Zoranu i Kiju, ti ćutiš! Što ne kažeš: "Alo bre, ćutite!", nikada nisi rekao: "Ljudi, ako me poštujete, nećete me spajati sa nekom ribom!", da imaš poštovanja prema bivšoj devojci Mariji Ani! Zamisli da si u mojoj koži! Samo zamisli kako bi tebi bilo - rekla je Marija Ana.

Foto: RTV Pink

Ok, kapriam o čemu pričaš, ali ćutim zato što sam preko 200 hiljada puta rekao da me boli k*rac! Ja tebe volim i boli me k*rac za ostale! Ja bih samo sa tobom bio! Znaš šta fali, pa ne možemo da budemo u vezi! Uvek neko s*anje! - govorio je Filip.

Foto: RTV Pink

Marija Ana se u toku razgovora sa Filipom rasplakala, a zatim je nakon žurke, došlo do nove svađe u dvorištu, međutim ovi ukućani uspeli su da nađu zajednički jezik, pa su ostatak noći proveli u pabu gde su o svemu razgovarali. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

'