AKTUELNO

Umešali i ostale cimere!

Milanu Miloševiću nije se svideo potez Mace Diskrecije, sa kojom je mesecima u svađi, zbog čega nije mogao da se suzdrži pa je svoje negodovanje pokazao u toku žurke koja je bila prošle noći u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Došla tera Boru, k*rva jedna raspala! Eto ti k*rvo! M'rš k*rvo! Neću da se iskuliram! Napala Boru! Ološ! Šta joj je Bora kriv?! Kakva je to budala! - ljut je bio Milan.

Foto: RTV Pink

A tebe neka bude sramota kada sediš sa njom i hvališ je! Sedala si jedno jutro sa njom u krevetu i dizala si je u zvezde! Ona je ološ - govorio je Milan Milici Dugalić.

Foto: RTV Pink

Ostali ukućani davali su savete novinaru, a zatim je Milošević izašao iz kazina sa Saškom Karan. Nešto kasnije Maca se dohvatila mikrofona i zapevala, a to je takođe nije dopalo Milanu koji je odbijao da sluša pevanje svoje ukućanke.

Foto: RTV Pink

Maca je nakon žurke zbog ove situacije, ušla u svađu u spavaćoj sobi sa ostalim ukućanima, najviše se Mikijem Đuričićem, a Miljana Kulić se rasplakala. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Milan Milošević

'