AKTUELNO

Kako nezvanično saznajemo, Lazukić je na početku saslušanja izjavio da nije kriv.

Danas su u Prvom osnovnom tužilaštvu saslušani: pop zvezda Nataša Bekvalac, njen još uvek zakoniti suprug Luka Lazukić i svedok nemilog događaja u pevačicinom stanu na Dedinju, dadilja njene dece J. M.

Foto: Pink.rs

Nataša je iskaz davala tri sata, dok je Lazukić saslušavan sat vremena i 40 minuta. Kako nezvanično saznajemo, Luka je na početku saslušanja izjavio da nije kriv. On je pred tužiocem rekao da je Nataša njega prva napala u njenom stanu na Dedinju, u noći između 13. i 14. aprila.

Foto: Pink.rs

Lazukić tvrdi da nikada nije udario suprugu, kao i da ga je ona lažno prijavila. Detaljno je ispričao kako je te noći bio sa prijateljima u gradu i da ga je supruga napala zbog navodnih ljubavnih poruka, kada je došao kući. Kako nezvanično saznajemo, Luka je rekao da je bio iznenađen napadom histerije koji je doživeo od Nataše, a ona ga je navodno, kako on tvrdi, vređala i pesnicama udarala u grudi.

Foto: Pink.rs

Kako tvrdi naš dobro obavešteni izvor, Lazukić je na saslušanju pred tužiocem rekao da je suprugu uhvatio rukama za ramena i odgurnuo je od sebe, ali da je nije tukao niti udarao.

Nataša je nakon nešto više od tri sata napustila Prvo osnovno javno tužilaštvo u društvu advokatskog tima i dadilje. Advokati Luke Lazukića napustili su tužilaštvo samo 15 minuta pre Nataše, a rekli su samo da je sve proteklo u najboljem redu. Kako smo saznali, dok je Luka bio smiren tokom svog saslušanja, Nataša je plakala.

Foto: Pink.rs

Inače, Natašu u ovom slučaju zastupaju tri advokata, dok je Lazukić angažovao tim od pet advokata.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'