AKTUELNO

Ponosni tata odmah pozirao sa ćerkicom.

Američki glumac Dvejn Džonson, poznatiji kao Rok, postao je tata po treći put, nakon što se njegova supruga Loren Hašijan porodila.

Glumac se na Instagramu pohvalio da je dobio ćerkicu kojoj su dali ime Tiana Đia. Fotka na kojoj ponosni tata drži bebu u naručju izazvala je pravo oduševljenje među njegovim fanovima.

- Blagosloven sam i ponosan što mogu da objavim da je na svet stigla još jedna snažna devojčica. Tiana Đia Džonson stigla je na ovaj svet poput sile prirode, a mama Loren ju je donela poput rok zvezde - deo je poruke zvezde akcionih filmova.

- Ceo život su me okruživale i odgajale snažne žene, ali nakon što sam bio uz Loren tokom celog porođaja, teško mogu da objasnim nov nivo ljubavi, poštovanja i divljenja koje osećam prema Loren i svim ostalim majkama i ženama - napisao je glumac između ostalog uz fotografiju.

Dvejn sa suprugom Loren Hašijan, sa kojom je u braku od 2007. ima i ćerku Džasmin (2), dok je u braku sa prvom suprugom Deni Garsijom kojom je bio oženjen od 1997. do 2007, dobio Simon Aleksander (16), koja se poput njega bavi glumom.

Autor: Pink.rs

#Beba

#Dvejn Džonson

#glumac

'