AKTUELNO

Pevačica je do sad više puta isticala kako svoju ćerku podržava u svemu.

Od 6. septembra kako 2017. godine do danas interesovanje javnosti kada su zbivanja u rijalitiju "Zadruga" u pitanju ne jenjava. Čini se da je najviše pažnje privukao ljubavni par Slobodan Radanović i Luna Đogani. Pevač je svoju vezu otpočeo upravo u rijalitiju i prevario suprugu Kristinu Kockar koja je kasnije i sama postala deo ovog rijaliti programa.

Foto: TvPink Printscreen

Između Lune i Slobe često dolazi do svađa koje se uglavnom brzo završe ali znaju da budu vrlo burne. Lunina mama Anabela Atijas više puta je isticala da svoju ćerku podržava u svemu, a još jednom objavom na Instagramu to je i potvrdila.

Svaka naša svađa mi je zapravo pokazala koliko mi je zapravo stalo do nje. Kao glumi nedodirljivu a ne može u oči da me pogleda, a da se ne nasmeje. I posle svake svađe ja je više volim. Tada shvatim da mi zapravo takva i odgovara. Da se drži svog stava i da uvek tera kontru. Moja je i to se neće promeniti. Nikada - reči su koje su ispisane na fotografiji Slobe i Lune.

Foto: TvPink Printscreen

Sasvim je sigurno da Anabeli nije lako da gleda svađe njene ćerke i Slobe, ali uprkos svemu ona smatra da ih to čini jačima.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'