AKTUELNO

Đoganijeva i Sloba rezimirali celokupnu situaciju.

Razgovor između Lune Đogani i Kristine Kockar tokom prethodne noći o Slobi Radanoviću je prouzrokovao veoma žustru svađu između supružnika zbog čega je Kockareva zapala u teško psihičko stanje.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Milan Milošević, blogerka i pevač su rezimirali celokupnu današnju situaciju i tada su novinar i Đoganijeva otkrili šta su pričali sa Kijom.

Ona je mislila da će on njoj da se vrati. Ona kaže "on odlično zna šta smo pričali kad sam ja bila unutra, rekao mi je da me voli, ne može on mene za 10 dana da zaboravi" - prepričavao je Milan Slobi i Luni o čemu je pričao sa Kristinom.
On je njoj napisao kad su bili u karantinu "Volim te ljubavi ljubavi jedina, čekaj me kad se vratim" - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga, Radanović je rekao da je pronašao nekoga ko ga više ceni i voli odlučio je da se okrene novoj devojci.

Đoganijeva je pred svojim dečkom i Miloševićem priznala o čemu je sve razgovarala sa Slobinom još uvek zakonitom suprugom Kristinom, Potom im je priznala da se boji da svi problemi  neće nestati po izlasku iz rijalitija, što je Slobi naročito zasmetalo, jer je time pokazala da sumnja u njegovu ljubav.

Šta sam ja sebi dozvolila u životu? Ovo ponižavanje, ovo blamiranje! Ja se sve plašim da ovo napolju neće biti kraj, kad vidim šta se sve dešava - rekla je Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Luna i Sloba pozvali Kiju da svi zajedno razgovaraju, njena reakcija napravila OGROMNU SVAĐU IZMEĐU LJUBAVNOG PARA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'