AKTUELNO

Razmetao se svojim lovačkim pričama.

Luka Lazukić, kojeg je supruga Nataša Bekvalac optužila da je fizički nasrnuo na nju, bio je pre nje sa našom atraktivnom voditeljkom - Ninom Seničar.

Foto: Pink.rs

On se time hvalio dok je Nataša bila trudna, pa je slušala kako u društvu priča da je bio "sa svim najboljim ribama u gradu".

Tada je pisao kako mu "devojke padaju pod noge", da "može da ima koju poželi" i prepričavao kako se sa Ninom provodio po Hrvatskoj.

Foto: Instagram

- Luka je pred jedan Natašin nastup u većem društvu počeo da se hvali svojim "trofejima". Popio je nekoliko viskija, pa mu se razvezao jezik. Govorio je kako je "spavao sa najlepšim ženama ovog grada" i to sve pred trudnom ženom. Na Natašinom licu se videlo da joj ta tema nije prijatna, ali on nije mario za to - priča izvor blizak paru.

Foto: Pink.rs

Natašu je, kako on dalje priča, to hvalisanje veoma pogodilo, pa su te noći imali žučnu raspravu.

- On je zbog toga spakovao kofere i hteo da je napusti, iako je bila u drugom stanju. Bila je u šoku šta je sve on ispričao pred drugima i pitala ga zašto ima potrebu da je ponižava i priča okolo sa kim je sve spavao. Rekla mu je da ne želi da sluša šta je on radio pre nje i kako bi bilo njemu da ona krene da priča o bivšim momcima - otkriva izvor.

Foto: Pink.rs

Lazukića je, navodno, ta rečenica toliko iznervirala da je počeo da urla na nju.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMLJENA DOK JE TRČALA ULICOM: Evo koga je Nataša Bekvalac POSETILA PRE SASLUŠANJA! (VIDEO)

- Luka se izbezumio i na sam pomen Natašinih bivših momaka, pa joj je rekao: "Ćuti ti k**vetino jedna. Ko zna sa kim si sve bila. Ti ćeš meni nešto da kažeš" - prepričao je on.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'