AKTUELNO

Publici ovo nije promaklo.

Ovog utorka, zadrugarima su poslednji put postavljana "Pitanja gledalaca". Iako su bili iznenađeni, učesnici su vrlo rado odgovarali na sva pitanja koja su zanimala publiku koja ih gleda poslednjih devet i po meseci bez predaha.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su Marka Miljkovića već nekoliko puta povezivali sa Lunom Đogani, gledaoci su postavili pitanje upravo njemu kako bi se ova situacija napokon razjasnila.

Milan je rekao da ti odgovara priča sa Lunom zbog rijalitija, da li je to tačno - glasilo je pitanje za Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je dugo u tom tripu da sam ja proračunat. Ja ne mogu Milana da ubedim da to nije tako. Što se tiče Lune, krenuli smo kroz te neke igrice da se družimo i shvatio sam da je kul devojka, da može da se priča sa njom, da se šali, samo iz tog razloga provodimo vreme zajedno, apsolutno nema veze sa rijalitijem. Da je zbog rijalitija sigurno bih mogao da napravim neku priču sa makar sa jednom devojkom ali ako se ništa nije desilo spontano da bi bilo kvalitetno i normalno, a da nešto radim na silu pa da se posle kajem, to mi ne treba u životu - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENI TAJNI PLANOVI: Luna želela da poljubi Slobu U FINALU, Radanović namerno iscenirao raskid! (VIDEO)

Luna nije davala svoj komentar na ovo pitanje, dok je njen bivši dečko Slobodan Radanović gestikulacijom pokazao da mu je veoma teško kada se priča o ovoj temi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'