AKTUELNO

Takmičarka je iskreno priznala sve.

Miljana Kulić je u poslednjih nekoliko dana vidno potrešena zbog zadrugara koji polako, ali sigurno napuštaju Belu kuću i na taj način uspešno završavaju svoje učešće u Zadruzi.

Ona je istakla da joj je žao što je došao i taj trenutak, jer je priznala da je na neki način zavolela svoje cimere i da će zauvek pamtiti sve lepe stvari koje su joj se dogodile.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je ovom prilikom želela da se zahvali kontraverznom biznismenu Ćazimu Osmaniju koji joj je navodno poručio da će navijati za nju i da može da mu se obrati za pomoć kad god joj to bude bilo neophodno.

Želim da se zahvalim gospodinu Ćazimu Osmaniju, jer sam čula da je dao jedan intervju u kojem je naglasio da navija za mene i da me podržava maksimalno. Rekao je da će mi poslati novac, ako mi bude nešto trebalo. Moja mama mu se zahvalila i rekla mu je da ne treba ništa. Svaka mu čast, hvala, Teodora, ovo nije nešto na tvoj račun da znaš - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarima je bilo drago što je ova trudnica dobila tako veliku podršku, jer kako oni kažu, bila je jedna od aktivnijh učesnica u rijalitiju bez obzira na to što je u drugom stanju i što svoje privilegije nikada nije iskoristila.

K.Ristić

#Miljana Kulić

#Ćazim Osmani

'