AKTUELNO

Mama mi je rekla da uvek treba da budem istrajna, da verujem u sebe i da uvek stojim čvrsto na zemlji - otkrila je Tasa samo za portal Pink.rs.

Mlada pop zvezda i ćerka najveće balkanske zvezde, Anastasija Ražnatović je već na samom početku svoje muzičke karijere ostvarila ogroman uspeh. Naime, ona je juče gostovala u emisiji ,,Premijera - Vikend special" gde je premijerno predstavila spot za svoju prvu pesmu ,,Savršen par", koja je za samo trinaest sati od objavljivanja prikupila milion pregleda na Jutjubu, a polako, ali sigurno bliži se drugom milionu.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da je Anastasija svojom odlukom da krene maminim stopama oduševila sve svoje obožavaoce, zanimalo nas je šta je to na šta je mama Ceca Ražnatović upozoravala na samom početku. Ona je za Pink.rs otvorila dušu i priznala da joj je najvažnije da nikad ne reaguje na loše komentare onih koji je ne vole.

Foto: Printscreen Instagram

Rekla mi je da uvek treba da budem istrajna, da verujem u sebe i da uvek stojim čvrsto na zemlji, uglavnom to. To je sve što mi govori ceo život, bez obzira na to što sada počinjem svoju karijeru. Upozorila me je na to da ako planiram da se bavim pevanjem da ne treba nikako da se obazirem na loše komentare, da guram do kraja i da ne smem nikad da odustanem - rekla je Anastasija.

Tasa je nekoliko puta istakla da joj je najveći dar što ima porodicu koja je neizmerno podržava u svemu, a kada smo je pitali da li joj je neko zamerio što je zaplovila muzičkim vodama, ona je u prvi plan ipak stavila ljubav koju oseća prema svojoj profesiji.

Foto: Printscreen Instagram

Istina je da sam imala mogućnost da se bavim i drugim stvarima, ali isto tako me mama učila da treba da se bavim onim što najviše volim, a to je upravo muzika. Krenula sam prvo da se bavim modelingom, ali je nekako muzika preovladala. Mnogo više volim pevanje i muziku tako da sam definitivno odlučila da krenem tim putem - priznala je Anastasija.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

'