AKTUELNO

Njeno srce je uz ovog fudbalera.

Atraktivna pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, odlučila je da povuče ozbiljan potez u svom životu i da napusti Srbiju. Naime, ona se zbog ljubavi prema svom dugogodišnjem dečku, fudbaleru Vladimiru Volkovu, seli na Kipar, jer je on potpisao dvogodišnji ugovor za fudbalski klub "Ermis" iz Larnake.

Foto: Spasić Nikola

S obzirom na to da je za pevačicu celo leto radno, ona će početkom septembra spakovati kofere i uživati u društvu svog dečka na ostrvu. Afrika će često dolaziti u Srbiju kako bi svojim fanovima priredila nezaboravan provod i kako ne bi zapostavila svoju muzičku karijeru.

Sandri je teško pala Vovina selidba, ali nijednog trenutka se nije bunila kada joj je nedavno saopštio da napušta Srbiju. Svesna je da je dobio dobru ponudu koja se ne odbija i spremna je da se žrtvuje zbog njega. Maksimalno ga je podržala u tome. Ona će za sada svoje slobodne dane koristiti samo za posetu, ali od jeseni će sve to biti već druga priča. Međutim, ona neće dozvoliti da joj posao trpi zbog ljubavi, pa će biti prinuđena da stalno dolazi zbog snimanja emisija i nastupa - otkriva dobro obavešten izvor.

Foto: Privatna arhiva

Bivši fudbaler Partizana živeo je dve nedelje u hotelu na Kipru dok nije našao komforan stan, u koji će se uskoro useliti i njegova devojka.

Vova se konačno skućio tamo i tek sada može reći da uživa. Dobro se uklopio s timom u klubu i brzo je stekao društvo. Sada samo čeka Sandru. Oni inače odlično funkcionišu iako su daleko jedno od drugog. Po ceo dan se čuju telefonom i preko Skajpa i potpuno imaju poverenja jedno u drugo. To dokazuje i njegov gest - dao joj je ključeve svog stana u Budvi, u kojem se ona trenutno nalazi jer dosta tezgari po Crnogorskom primorju - kaže izvor.

Foto: Privatna arhiva

Sandra i Volkov su spremni da započnu zajednički život posle dve godine veoma ozbiljne veze koju nisu želeli previše da eksponiraju, a ono što je sigurno jeste da će pevačicu ovaj crnogorski fudbaler čuvati kao malo vode na dlanu.

Pročitajte još: OVO JOJ JE REKLA POSLEDNJI PUT: Vanesa Šokčić otkrila kada je poslednji put videla Rositu Trajanović! (FOTO)

Pink.rs

#Sandra Afrika

#Vladimir Volkov

'