AKTUELNO

Pevačica je prvo za portal Pink.rs podelila svoje utiske!

Goga Sekulić je danas na svom Instagram profilu objavila vest da će postati majka dečaka, zbog čega je bila jako srećna. Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa pevačicom kako bismo saznali kakva je bila njena prva reakcija na to da će dobiti sina, kao i da li je njen suprug Uroš srećan što će dobiti naslednika.

Presrećni smo! Na prvom mestu i ono što nam je bilo najbitnije jeste da beba bude zdrava! Meni je zaista bilo svejedno kog će pola biti beba, ja sam iskreno želela blizance, i dečaka i devojčicu (smeh). Uroš je jako srećan, vidim da mu je jako drago što ćemo dobiti dečaka - rekla je pevačica.

Kako sada već znaju da će dobiti dečaka, nismo mogli a da ne upitamo Gogu da li su već počeli da razmišljaju o imenu koje će njen suprug i ona dati svom nasledniku.

Tek sad smo počeli da razmišljamo o tome, iskrena da budem. Imamo više opcija, videćemo šta ćemo na kraju odlučiti - rekla nam je vidno uzbuđena pevačica koja je na samom kraju istakla da joj je od svega najbitnije da beba bude zdrava.

Autor: N. Vujčić

#Goga Sekulić

#Uroš Domanović

'