AKTUELNO

Pre više od četiri godine.

Mlada modna blogerka i vicešampionka prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruge", Luna Đogani široj javnosti je postala poznata zbog turbulentne ljubavne veze sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem, koja se neslavno završila.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva se po napuštanju Bele kuće posvetila svojoj karijeri, te je otvorila butik sa garderobom iz sopstvene kolekcije, a na ljubavnom planu je odlučila da napravi manju pauzu.

Za vreme svog boravka na luksuznom imanju nadomak Beograda, ona je nekoliko puta pričala o svojoj vezi sa sinom najveće estradne zvezde Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem.

Foto: Pink.rs

Luna je isticala da joj je Veljko ostao u lepom sećanju i da bi vrlo rado ponovo imala se*s sa njim, što joj je tada Sloba žestoko zamerio.

Blogerka je sa Ražnatovićem bila u vezi davne 2014. godine, a na njenom Instagram profilu još postoji fotografija iz ovog perioda ljubavi. Kako su njih dvoje izgledali tada, pogledajte u nastavku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE I ON: Đekson prokomentarisao navodnu VEZU SA MUŠKARCEM: MENI JE TO KUL, ČAK MI JE I SIMPATIČNO! (FOTO)

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Veljko Ražnatović

'