separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SA LJUBOM SAM PILA KAFU, ZA DECU UBIJAM: Zorica posle svađe SASULA SVE U LICE Aleksandri! (VIDEO)


Danas su se žestoko posvađale tokom sastanka.


Tokom porodičnog sastanka došlo je do žestoke svađe između Zorice Marković i Aleksandre Subotić, a osim uvreda ove ukućanke su jedna drugoj pokazivale i srednje prste. 

Autor: RTV Pink

O svemu što se dešavalo, nakon sastanka, razgovarale su Zorica i Aleksandra, a društvo im je pravio David Dragojević. Ranije je Subotićeva rekla Zorici kako misli da je ne voli zbog njene majke Ljube Pantović.

Autor: RTV Pink

Slušam je ovako! Molim te kao dete... Nije tačno da ja tvoju majku ne volim. Ona mene poštuje, poštujem ja nju. Mi smo sedele, pile smo kafu, a vaši odnosi me ne zanimaju. Bili ste mi dragi, došla sam vam na svadbu tamo u onu rupu. Nijednu ružnu reč ti nisam rekla. Meni možeš da kažeš bilo šta, ali za sina i laž koju si čitala u novinama ili si čula od Kulića, ubijam! Plakala sam kada sam videla tvoju devojčicu! - pričala je Zorica Marković.
Ko tebe pljuje? Nemoj da me diraš! - govorila je Aleksandra.

Autor: RTV Pink

U nastavku razgovora, Zorica Marković, Aleksandra Subotić i David Dragojević dotakli su se hrane koja je ovim zadrugarima nestala. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti