AKTUELNO

Boli ih blogerkina pobeda na nastupima?

Večeras su zadrugari gledali snimke koji su nastali proteklih nekoliko dana. Jedan od onih koji je definitivno uneo mnogo turbulencija, bio je klip na kom Marija Kulić ogovara Lunu Đogani i izriče niz uvreda na njen račun. Kulićeva je tada pričala Miki i Gibi Vasić da će se Luna sigurno smuvati sa nekim muškarcem, ali i da je nastup njene ćerke bio mnogo bolji od blogerkinog.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam komentar. Marija Kulić je danas izjavila da ne voli da ogovara. Ona mene ne voli, ne može očima da me gleda, ne znam zašto. Tačno je da mene ljudi vole i obožavaju, to je najviše boli i nju i njenu ćerku. Što se tiče muškaraca, mogu da sedim u ovoj fotelji do kraja rijalitija, ja sam tu pa sam tu. Ne moram da se svađam. Ona pokazuje koliko je ogorčena, puna mržnje. Ona je to iskoristila, glumila mi je majku, savetnicu, ali me ne interesuje, može da priča šta hoće - rekla je Luna pošto je pogledala snimak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JELENA KRUNIĆ JOJ SASULA SVE U LICE: Mina je i sada zagrejana za Đeksona, potonula je! (VIDEO)

Ona je meni i Miljani rekla kako je mnogo omražena u narodu. Kako zbog rijalitija ni njena majka, ni otac ne rade, butik ne radi, da joj je cela porodica zavijena u crno. Kada je bila bezobrazna prema Miljani, i počela da priča priče koje nisu tačne, onda sam rekla da bi Luna pogrešila da je nisam savetovala. Rekla sam Nataši da ako se ona kloni Lazara, da će Luna biti sa njim. Najviše podrške i najlepši nastup je imala Miljana - urlala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Đoganijeva je pobedila na poslednjem takmičenju u "Zadruzi", kada su izvodili svoje koreografije, što je Kulićkama očigledno veoma zasmetalo.

Vi sada pokazujete da ste ljubomorne. Molim vas, publiko, nemojte da glasate za mene, glasajte za Miljanu, jer će njih dve da puknu od muke - rekla je ironično Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Marš fu*setino jedna, Slobina švalerko, ceo život ćeš imati tu etiketu - vikala je Marija.

Kompletnu raspravu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marija Kulić

'