AKTUELNO

Ovo je sve šokiralo.

Učesnicima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", prikazan je snimak na kome je Branislav Radonić Brendon govorio Tomi Paniću o Dorotei Jovanović i Lazaru Jeremiću, sa kojima je proteklih dana imao konflikte. On je Doroteu nazvao plastičnom barbikom koja je genetski seljančica, dok je za Lazara rekao da je bezličan.

Komentar nije loš, ovo barbika mi je čak simpatično, iako je ironično. Bili smo u svađi, pa smo se pomirili na žurki. Naše energije su previše jake, zbog toga se svađamo. Naćemo se družiti kao ranije, ali ćemo biti u ok odnosima - bila je kratka Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Na snimku se čuje i da je Toma govorio o prostim vokabularima pojedinih ukućana, pa je objasnio da je mislio na Miljanu Kulić.

Kad god joj neko nešto kaže, njen vokabular je odmah psovka na račun porodice. Počeo sam da se sprdam da hoću da je poljubim i opštim sa njom, jer ne mogu više sa njom da se raspravljam - kazao je Toma.

Miljana je na njegove reči burno reagovala i nastavila sa vređanjem.

On taj koji vređa, psuje. Dolazi non-stop pita me da opštimo. Ove devojke su njegovi paravani, on neće biti ni sa jednom devojkom. A sviđa mu se Marko Miljković - vikala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TOMINE BIVŠE SE BRUTALNO IZVREĐALE! Keti otkrila da je Olja otela svojoj cimerki dečka, ona joj žestoko odbrusila! (VIDEO)

Na ove reči joj je Toma prišao i otpevao stihove "svađalice moje mala", što je nju dodatno razbesnelo.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Branislav Radonić Brendon

#Tomislav Panić

'