AKTUELNO

U glavi joj je zbrka.

Miki Đuričić se poverio Lepom Mići da je počeo da se hladi od svoje simpatije Rebeke Popović zbog njenog distanciranja. Nakon toga, pevač je otišao i porazgovarao sa novinarkom kako bi saznao šta je pravi razlog njihovog hladnog odnosa.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo što je Popovićeva istakla jeste da ne želi da joj se ponovi sudbina Nadežde Biljić koja je izigrana.

Bojim se da ne budem Nadežda 2. Super je to sve. On ima tu osobinu da vređa ljude. Uporedio me sa Radom - požalila se Rebeka.
To nisi u pravu. Sa Nadeždom je bio prvi dan...On kad se zaljubi, on je tele klasično. Ja ti nisam rekao niti da budeš, niti da ne budeš sa njim - pričao je Mića Rebeki.

Foto: TvPink Printscreen

Tebe bez njega nema nigde. Bez njega si ptica nagrani koju svako može da gađa. Ovo je sve interesna sfera. Još ako se neko zaljubi u međuvremenu, to je bolje. Miki mi je sto puta rekao da ne sme ništa da ti fali i ja to poštujem. Ti si komplikovana žena - rekao joj je Mića.

U jednom trenutku Lepi Mića je pozvao Đuričića da im se pridruži u razgovoru, a kada mu je objasnio da se Rebeka udaljila od njega jer ne želi da doživi Nadeždinu sudbinu, on se istog trenutka pokupio i otišao.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BACIO MU TANJIR PUN HRANE ISPRED NOSA! Lepi Mića URLAO na Tomu, a onda sve PROSUO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'