AKTUELNO

Nastavili su sa teškim rečima do duboko u noć.

Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca", Zerina Hećo i Bane Čolak su se nekoliko puta žestoko posvađali. Povod za raspravu bilo je pitanje o odnosu Baneta i Miljane Arsić, a par je sa prebacivanjima i teškim rečima nastavio do duboko u noć.

Foto: RTV Pink

Znaš kad ćeš shvatiti moju reakciju za tebe i Miljanu? Za jedno sedam godina. Kad malo sazriš, jer sve ono što ti meni radiš, ja sam tebi radila večeras za Miljanu - rekla je Zerina.
Ti mene ne poštuješ kao ličnost. Stalno pričaš preko mene za stolom, to je znak nepoštovanja. Ti si alapača - prebacivao joj je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam dečak i želim da ostanem dečak u duši i sa pedeset godina. Ja mislim da sam izuzetno zreo za prave životne vrednosti.Ti si meni predstavila neku drugu stranu. Da sam te upoznao ovakvu služila bi mi kao objekat, kao jedna u nizu - dodao je Čolak.

Kap koje je prelila čašu bile su Banetove reči o Zerininoj prošlosti.

Ti se loše ponašaš prema meni, surovo loše. Jesam ja bila prostitutka, jesi me našao na ulici? Stalno pominješ moju tamnu prošlost - vrištala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da me vučeš za jezik - kazao je Bane.
Ti si sada bacio sumnju. G*vno jedno! Posle ovakvih reći nema povratka - vikala je Zerina.
Ti si jedno pseto, džukela seoska kojoj ništa nije dovoljno. Da je gledaš kao zenicu oka, da joj daš sve na svetu, da je paziš, maziš i ti meni hladnokrvno kažeš da ti je bolje da si sama. Ja ne znam više mogu nekome da pružim - bio je očajan Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon njegovog izlaganja, Zerina je povikala da je završila sa njim za sva vremena i otišla iz sobe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: LUNA SE NAMERAČILA NA MARKOVA USTA: Ovo nije očekivao! Pogledajte šta je blogerka uradila Miljkoviću! (VIDEO)

Autoe. J. R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'