AKTUELNO

Nisu želeli da kriju!

Tokom današnjeg sastanka na kom su ukućani iznosili svoje stavove o Banetu Čolaku i tome kako se pokazao kao vođa ove nedelje, dešavale su se mnogobrojne svađe. Sve je počelo kada su se posvađali Zerina i Mića, a onda je napustila sastanak na nekoliko minuta.

Foto: RTV Pink

Kasnije je Sale Tru poručio Miljani i Mariji Kulić da ga nerviraju, govreći Miljani da je mrzi kao bivšu devojku. Međutim, sevaju i ljubavne varnice. Rada Vasić je otkrila da je imala zbližavanje sa Lepim Mićom i tako nasmejala sve cimere.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo da se zahvalim gazdi što je ostao živ i zdrav ove nedelje, što živi u hotelu mislim da mu je prijalo. Imao je ljubav, imao je s*ks... Ali i nama je bila ova nedelja dobra! Bila sam dobra, jela sam dobro. Još imam slatkiše ispod jastuka. Uzmite slobodno... Ali vi ne znate šta ovde ima novo. Ja već imam dečka i već sam se k*rala! Znate da sam Rada tropolka! To je bio gospodin Mića. Mi priznajemo! Meni je bilo lepo - vikala je Rada.

Foto: RTV Pink

Ja sam k*rao Radu! Mi smo se k*rali! - dodao je Mića.

Podsetimo, Rada Vasić je udata za Radeta Vasića koji je bio takmičar "Zadruge 2", a oni su i roditelji aktuelnih zadrugara Mike i Gibe Vasića. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rada Vasić

'