AKTUELNO

Aleksandra sigurno nije očekivala ovakvu reakciju.

Aleksandra Subotić prethodne noći tokom pitanja novinara pričala je o svojoj majci Ljubi Pantović, koja tvrdi da David Dragojević voli i muškarce.

Tom prilikom ona je prokomentarisala i čestitku koju je dobila od nje za rođendan i iznela svoje mišljenje o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče moje majke, ona pati za tim da uđe u rijaliti sad. Čestitka je užasna, cela poruka je dvosmislena. Ona je u toj poruci napisala kako me on vuče na dno i kako nisam pokazala ni jedan posto sebe. To je odvratno, pogano, ne želim da pričam ružno o njoj, ali počinjem da mislim jako ružno i ne želim je u svojoj okolini. To što ona radi je jadno. Ne postoji stvar koju ona može Davidu da zameri, nikad se nije bunila. Njega pljuje zarad sebe, ne zbog mene jer ona ima neke skrivene interese zbog toga. Što se mene tiče ona je odavno za mene pokopana priča. Ne bi ona čekala rijalitije da mi se javlja - rekla je Aleksandra.

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Ljubom, koja nije želela mnogo da ih komentariše, pa je na naše pitanje dala samo kratak odgovor.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO JE SVE KAO PRE: Nadežda se zahvalila Banetu što ju je pomirio sa Mikijem, Rebeki se ovo neće svideti?! (VIDEO)

- Ko su ti ljudi? Podigla sam ih, a sad ću ponovo da ih spustim, da ne postoje - sve je što nam je ona rekla, a na sinoćnu situaciju nije imala komentar.

Autor: V. T.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'