AKTUELNO

Dao mu je novac za spot i pesmu i verovao je da će mu biti vraćeno.

Budući da se mnogo spekuliše o seksualnom opredeljenju Save Perovića, Scandal! ekskluzivno saznaje sve detalje njegove letnje avanture sa Kasimom Ibrahimovićem koji je ispričao kako se upoznao sa Savom, te kako se njihova veza razvijala. Osim iscrpne ispovesti, on je priložio i prepisku sa zadrugarom, pa nema sumnje da Savo nije nimalo imun ni na muškarce.

Foto: TV Pink

- Savo i ja smo se upoznali letos, 4. juna kada sam bio na odmoru u Crnoj Gori. Upoznali smo se na plaži, ja sam ga onako gledao i jednostavno smo se dopali jedan drugom i ja sam mu prišao i pričali smo, razmenili brojeve i posle dva-tri dana smo se našli na piću. To je bilo u Baru - započinje Kasim priču i nastavlja:

Foto: Instagram

- Videli smo se na piću, a onda smo pošli kod mene kući, pošto ja tamo imam kuću, i mi smo se čuli sve do 3. septembra. Imali smo intimne odnose, u Baru sam letos bio 20 dana na odmoru i Savo i ja smo se tamo viđali skoro svaki dan. On mi je rekao da ima svoju kuću u Baru - prepričava Kasim.

Foto: TvPink Printscreen

Do ove priče došao je tabloid "Scandal!", koji je od sutra u prodaji i koji donosi mnoge sočne detalje o najaktuelnijim javnim ličnostima i učesnicima "Zadruge", rijalitija koji iz dana u dan pomera granice. Celu ovu priču i prepisku između njih dvojice možete poročitati U SUTRAŠNJEM BROJU.

#Savo Perović

#dečko

'