AKTUELNO

Mala plava od danas iz crvene stolice osenjuje najtalentovanije klince u regionu.

Nakon promene u sklopu žirija "Pinkovih zvezdica", u koji je na mesto Milana Stankovića došla Kristina Kockar, došlo je do još jedne izmene.

Naime, na crvenoj stolici umesto Jelene Tomašević u novoj, petoj sezoni koja nosi naziv "Pinkove zvezdice - All stars" sedeće Nataša Bekvalac.

Ona se time pohvalila na Instagramu, gde je objavila fotografiju sa opširnim opisom.

Foto: RTV Pink

- Dragi ljudići, kako sam u muzici od samog detinjstva, temelje moje mizičke karijere svakako čine dečiji festivali koji danas gotovo i ne postoje... Čast mi je i veliko zadovoljstvo da sam od danas deo jednog predivnog muzičkog takmičenja za decu, "Pinkove zvezdice". Upravo krećem na snimanje prve emisije, jedva čekam da upoznam klince i uplovim u još jedan muzički izazov za mene. Volim vas - napisala je Bekvalčeva na pomenutoj društvenoj mreži.

Ne sumnjamo da će se Nataša odlično snaći u novoj ulozi, a klinci koje je region zavoleo tokom četiri sezone najgledanijeg dečijeg pevačkog takmičenja u regionu sigurno će biti oduševljeni.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO SE ON LEČI OD MAMURLUKA: Andrija Milošević novim snimkom nasmejao obožavaoce! (VIDEO)

Nova sezona "Pinkovih zvezdica" počinje 26. oktobra, a u petočlanom žiriju od sada ćemo gledati Leontinu Vukomanović, Gocu Tržan, Natašu Bekvalac, Kristinu Kiju Kockar i Milana Stankovića, koji je odlučio da se vrati na crvenu stolicu!

Autor: V. T.

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice

'