AKTUELNO

Lepo joj je u vezi sa Karađorđem.

Vest da su roditelji aktuelnih zadrugara, Aleksandre Subotić i Mine Vrbaški, u ljubavnoj vezi kao bomba odjeknula je na domaćim portalima. Šta je istina želeli smo iz prve ruke da saznamo od Ivane Vrbaški koja je bila veoma rada da razgovara o Karađorđu Subotiću.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Pink.rs

Za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, Ivana Vrbaški je potvrdila da je započela ljubavnu vezu sa ocem Aleksandre Subotić u kojoj joj je, za sada, veoma lepo.

Videli ste šta piše, to je istina. Mi to nismo krili, ali nismo ni išli ulicom i vikali da smo zajedno. Tačno je! Zajedno smo ima više od mesec dana i za sada super funkcionišemo. Karađorđe je pravi džentlmen i jedan izuzetno pametan čovek. Nije klinac, nije balavac. Pričamo i o Zadruzi i o ćerkama. One su tamo, neka igraju svoju igru i da budu sutra u sukobu to neće imati veze sa nas dvoje - rekla je Ivana Vrbaški za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da su njihova deca u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima, "Zadruzi 2", i da ne znaju šta im roditelji rade, zanimalo nas je da li se Ivana plaši Minine reakcije kada bude saznala za ovo, s obzirom na to da je Mina pozdravila Aleksandru rečima: "Gde si pr*stitutko?", kada je ulazila u karantin pred njihov ulazak u Belu kuću.

Foto: RTV Pink

Da, znam da je bilo to na početku sa njima, ali vidim da su one super izgladile svoje odnose i meni je drago. Nema potrebe da budu rivali, a kako će Mina reagovati na ovo moje, pojma nemam. Mislim da će reagovati OK. Mi imamo dobru komunikaciju i o svemu pričamo. Tako da mislim da neće biti problema. I da joj se to ne sviđa, njena stvar, ako neko treba da zamera to je roditelj detetu, a ne dete roditelju. Ne razmišljam o tome kako će reagovati Aleksandra i Mina - govori nam Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: POPULARNA VAN GRANICA EVROPE: Ovo je dokaz da se Zadruga gleda u celom svetu! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

'