AKTUELNO

Novi problemi u raju.

Aleksandra Subotić i David Dragojević uspeli su čak dva puta da se posvađaju u razmaku od pola sata. Ukućanin za kojeg kruze priče da voli i odnose sa istim polom sa svojom devojkom se prvo sukobio u pabu.

Foto: RTV Pink

Razlog u oba slučaja bila je kupovina koja je ponedeljkom. Ovi ukućani nisu mogli da se dogovore koje će tačno namirnice da kupe za količinu novca koju misle da će dobiti danas.

Foto: RTV Pink

Neću, ja hoću da jedem čokoladu - rekla je Aleksandra, a Davidu se to nije svidelo.
Koji ti je k*rac? Kako može da ti ne prija meso? Tebi prija čokolada? Jedi nešto kuvano! Ja bih voleo da uvedu moju babu da nešto kuva. Ja ti kažem koliko je meni bolje kuvano. Malo vodi računa - rekao je David.

Foto: RTV Pink

Nešto kasnije kada su bili u šetnji sa ovonedljnim vođom Nemanjom Tošićem, koji je imenovan za ovu funkciju jutros, Aleksandra i David su se ponovo svađali na doku. David je u jednom momentu okrenuo leđa svojoj devojci i pobegao od nje, a pre toga joj je govorio da ga pusti na miru.

Foto: RTV Pink

Pusti me već jednom! Pusti me kroz život da idem sam. Što me ti stalno teraš u k*rac? Nemoj ništa da mi uzimaš! Ajde puši, bre, k*rac! Mene samo podj*bavaš nešto! Ajde, bre, puši k*rac - vikao je David.

Podsetimo, sinoć je u studiju "Zadruge" nakon puštenog snimka svađe Aleksandre i Davida, bivša ukućanka Miljana Arsić izjavila da smatra da Davidu Aleksandra više nije privlačna jer je nabacila nekoliko kilograma. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'