AKTUELNO

Priznale su da je Zerina i ranije bila žrtva maltretiranja.

Taman što se Zerina Hećo i njen dečko Bane Čolak pomire, među njima dođe do nove žestoke svađe, najčešće uzrokovane Čolakovom ljubomorom. Leteli su tanjiri, padale su teške uvrede, a zadrugari često između sebe kometarišu da Zerinine emocije prema Banetu nisu iskrene. Juče je Zerina odlučila da okonča svoju vezu sa svojim partnerom zbog toga što je, kako ona tvrdi, požudno gledao u Jelenu Krunić na žurki, a njene drugarice, Jovana Jovanov i Anamarija Džambazova, iznele su za portal Pink.rs svoje viđenje ove veze.

One su bile složne u stavu da je za sukobe kriv Bane, a otkrile su i mračne tajne iz njegove prošlosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo što on radi je pravo psihičko zlostavljanje, on je psihički spušta. Zerina više nije ono što je bila. Manipuliše sa njom, a ona ne vidi šta se dešava. Počeo je da spominje i njeno dete i bivšeg muža, to su strašne stvari. Pre rijalitija smo pričale i rekla mi je da će ga ostaviti ako nastavi tako da se ponaša. Gušio ju je i ranije, a ona to ne podnosi. Mislim da će ga uskoro ostaviti - rekla je Jovana.

Ona je otkrila i da je u svakodnevnom kontaktu sa Zerininom majkom Sanelom, koja je veoma razočarana Banetovim ponašanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Pokušala je u šiframa da objasni Zerini da se skloni od njega, ali ona nije shvatila šta joj poručuje. Sada jedva čeka poziv da dobije, da bi joj bez dlake na jeziku sve ispricala - dodala je Jovana.

Anamarija Džambazova je takođe došla do zaključka da Bane nad njenom drugaricom vrši psihičku torturu, pa zatim pred drugima glumi žrtvu. Na njegov loš karakter je, kako kaže, i ranije upozoravala Zerinu.

On je jedan ljigavac i to sam joj i rekla. On je lagao da je imao nešto sa mnom, iako sam ga ja odbila jer mi je bio preljigav. Nisam bila sa njim u dobrim odnosima, ali smo se pomirili zbog Zerine - oplela je ona po Čolaku pre nego što je otkrila šta se desilo prilikom njihovog zajedničkog nastupa:

Foto: RTV Pink

Nastupali smo zajedno u  Sarajevu i Zerina je bila u istom klubu. Nas dve smo se opustile i veselile, ona nije čak ni pričala sa drugim muškarcima, a on je nju stalno napadao i pravio scene. Nas dve odemo u WC, on nas prati. A pre nego što je došla on je pokušao mene da muva, iako su već bili u vezi - priznala je Džambazova.

Ona je otkrila i da se Bane loše ophodi prema ženama, kao i da je i sama bila žrtva njegovih uvreda.

Bane je idiot koji zna da vređa žene. Kada sam ga ja jednom odbila on se toliko razbesneo da mi je pričao "ružna si, kako je neki fudbaler mogao da bude sa tobom, pogledaj se na sta ličiš"... Nabroji sve što nije dobro na tebi i na šta si slaba, i gleda te u oči dok ti to priča kao da namerno želi da te maltretira i uništi samopouzdanje. On se tako ponaša kada ga neko odbije, a Zerina to stalno radi - kazala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Anamarija je dala i moguć razlog što se Zerina posle svake svađe ipak vrati Banetu, a tom prilikom je iznela mučne detalje iz prošlosti njene drugarice.

Ovo nije prvi put da je Zerina psihički zlostavljana. To se dešavalo i sa ranijim momcima, a jedan ju je baš ubijao u pojam. To je bila baš teška priča, nakon toga je bila slomljena i razbolela se. Ne znam gde ona baš naleti na te klošare bez samopouzdanja koji bi da ga grade na njoj. Ona je tip žene koji kada je muškarac vređa kaže "možda sam ja kriva, daću mu još jednu šansu". Verovatno je tako i sa Banetom - zaključila je ona.

Autor: J. R.

#Bane Čolak

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'