AKTUELNO

Ona je dala svoj sud!

Marko Miljković je pre nekoliko nedelja ponovo postao učesnik rijalitija "Zadruge", a s obzirom na to da je bio i u prvoj sezoni, veoma je dobro znao šta ga čeka u impresivnom gradu nadomak Beograda.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je drugačije kada je Marko u pitanju u odnosu na prethodnu sezonu jeste to što je postao veliki zavodnik! Naime, on je odmah uplovio u vezu sa Majom Marinković, zatim imao vrelu akciju ispod pokrivača sa Doroteom Jovanović, svi misle da između Lune Đogani i njega sevaju varnice, a poslednjih dana on sve više vremena provodi sa Draganom Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je očigledno da on sam ne može da odluči, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njegovom majkom Nedeljkom, koja nam je otkrila koju zadrugarku bi volela za snajku.

Marko je prema svima nastrojen prijateljski, ne primećujem ja nikakve emocije. Što se tiče Dorotee i Maje Marinković, oni su rekli sami da su hteli da naprave šou. Ako bih morala da biram, volela bih da mi Luna bude snajka zato što nju najbolje poznajem iz prethodne sezone, sviđa mi se njeno ponašanje - rekla je Markova majka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li će joj se želja ispuniti i hoće li na kraju Marko Miljković ipak završiti sa Lunom Đogani ostaje nam da vidimo.

Autor: K. Ristić/ N. Vujčić

#Luna Đogani

#Majka

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'