AKTUELNO

Glumica se osvrnula na decu iz prvog braka i progovorila šta misli o njihovom ulasku u sajentologiju.

Nikol Kidman je konačno progovorila o deci iz prvog braka i njihovoj okrenutosti sajentologiji koju je ona napustila odmah nakon razvoda od glumca Toma Kruza 2001. godine.

Foto: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer via Foter.com CC BY SA

Izabela i Konor odlučili su da posle razvoda postanu sajentolozi i žive s Tomom što je prema pisanjima svetskih medija tada Nikol jako loše podnela. Ona nerado govori o propalom braku i deci sa kojom retko komunicira za šta je, navodno, razlog sajentologija.

Oboje su odrasli ljudi i u stanju su da samostalno donose odluke. Njihova odluka je da postanu sajentolozi, a moja uloga kao majke je da ih i dalje volim - rekla je glumica.

Kontroverzna sajentološka verska opredeljenost razlog je propasti i drugog braka Toma Kruza sa Kejt Holms. Njegova opsednutost sajentologjim traje više od 30 godina, a u svoje verovanje ubedio je i decu iz prvog braka sa Nikol.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE TO URADITI! Džastin Biber ŠOKIRAO fanove, nećete verovati gde se istetovirao! (FOTO)

Odnos Nikol i njene dece iz prvog braka je toliko loš da je ona na dodeli "Emi" nagrade za glavnu ulogu u seriji "Male laži" samo dve ćerke iz braka sa pevačem Kejtom Urbanom.

Foto: Tanjug

S.S.

#Nikol Kidman | Nicole Kidman

'