AKTUELNO

Video-snimak je obelodanio sve što su Krunićeva i Eleonora pričale.

Stanari Bele kuće večeras gledaju snimke na kojima jedni drugima pričaju iza leđa, a večeras je sve obelodanjeno.

Prvi video-klip koji je pušten zadrugarima jeste onaj na kome Eleonora Miljković i Jelena Krunić šapuću da se primećuju simpatije i pogledi između Ane Korać i Alekse Savića.

Foto: TvPink Printscreen

Glavne akterke ove priče su prokomentarisale o čemu je bilo reči i pri kakvom stavu su njih dve što se tiče odnosa Ane i Alekse.

Bilo je pričanje, o Aleksi i Ani. Priča se da se Aleksi dopada Ana - rekla je Krunićeva.
Mića je meni rekao da se Ani ne sviđa Aleksa. Jelena je rekla da on neće prevariti svoju devojku, ja mislim da on neće izdržati - dala je svoje mišljenje Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Između mene i Alekse nema ničega. Ja ne osećam prema Aleksi ništa. Ja sam rekla da je on meni prijao dok je svirao. Ja poštujem njegovu odluku (misleći na to što je Aleksa rekao da neće da se druži više sa Anom) - ispričala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je insistirao da kaže svoje mišljenje povodom ove situacije i otkrio ono što niko od zadrugara nije znao, a Aleksa se nije oglašavao.

Druženje između muškarca i žene izaziva neko interesovanje i sumnju. Iz prijateljstva izrastaju najveće ljubavi. Rekla je Ana "Ipak je on od mene mlađi dve godine, a on je rekao i moja devojka je od mene starija dve godine". Time je sve rekao - objasnio je Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: MARKO NIJE KAZANOVA: Nedeljka MIljković otkrila kakav je njen sin kad se zaljubi, pa progovorila o njegovom odnosu sa Lunom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'