AKTUELNO

Subotić je svojom izjavom veoma uznemirio svoju ćerku.

Četvrtak veče u Beloj kući rezervisano je za gledanje snimaka na kojima zadrugari pričaju jedni o drugima po ćoškovima, a ove noći zadrugari koji su ogovorali svoje cimere su morali da se suoče sa svime što su izrekli.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarima je pušten snimak na kome Miljana Kulić razgovara sa Ivanom i Minom Vrbaški da li je ona zaista trudna i da li je radila test trudnoće, a Kulićeva je iznela svoj zaključak.

Ona je rekla da još nije uradila, ali da svi simptomi ukazuju na to - rekla je Mina.
Pitala sam Ivanu i Karađorđa. Pitala sam da li je trudna, pošto je oto ovde saopšteno, ona je rekla "ne", a onda mi nešto očima pokazivala. Zaključila sam između da je Ivana trudna, a kako nije smela da iznosi informacije, ona mi nije potvrdila - rekla je Miljana i rekla da je veoma srećna što je Ivana trudna.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić nije bila oduševljena ovime, a Karađorđe Subotić je izneo svoje mišljenje o ovoj situaciji i iskoristio priliku kako bi iskritikovao svoju ćerku.

Ja ne razmišljam o tome, imam previše svojih problema da bih razmišljala o tuđim lažima - rekla je Aleksandra.
Bitno mi je Ivanino razmišljanje. Ja tražim pravdu za Davida, on je dečko na nivou, ja smatram da Aleksandra malo preteruje. Mislim da će uskoro da mu stavi ular i lanac. Ja mislim da će vreme učiniti svoje, da će se Aleksandra vratiti u njenu pravu formu - rekao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: AKCIJA ISPOD JORGANA! Nataša i Lazar se ponovo dohvatili, sve PRŠTALO OD STRASTI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'