AKTUELNO

Prijatelji poznatih supružnika počeli su da odaju detalje na osnovu kojih je jasno zaključiti zašto je došlo do razvoda.

Nakon što je kao bomba odjeknula vest o razvodu Dženifer Aniston i Džastina Terua, strani mediji počeli su da prenose različite verzije događaja koji su prethodili bračnom krahu. Pojedini su tvrdili da je par imao problem sa mestom stanovanja, ali i da je Džen zasmetala preterana bliskost Džastina i Naomi Vats.

Foto: Printscreen Instagram

Prema poslednjoj informaciji koju ima magazin "Ju-es-Vikli" njihov brak se dodatno pogoršao od trenutka kada je Teru pronašao romantičnu poruku koju je Bred Pit napisao Dženifer pre desetak godina, a koju ona nikada nije bacila.

Kako navodi ovaj tabloid, Džastin je doslovno popenio i to mu se uopšte nije svidelo.

On je naleteo na staro pismo Bred Pita na kome je bilo napisano: "Već mi nedostaješ" - rekao je izvor blizak paru.

Iako mu je Dženifer objasnila da tu nema ničeg lošeg, zbog ljubavne poruke se Džastin osećao veoma nesigurno, a tog osećaja nije mogao da se reši.

Foto: Beta, Tanjug

To ne čudi, s obzirom da su se obožavatelji Džen i Breda dugo nadali da će se desiti pomirenje između njih dvoje, posebno nakon Bredovog razvoda sa Anđelinom, 2016. godine, a da li će se to dogoditi, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Bred Pit | Brad Pitt

#Džastin Teru

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

#Razvod

#glumica

'